Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub C25
sebesség:
 24 lap/perc
max lapméret:
 A4
nyomtatási felbontás:
 600 x 600 x 3 bit dpi
garancia:
 1 év
memória:
 256 MB Max.: 768 MB
processzor:
 800 MHz
HDD:
 40 GB opció
meghajtók:
 Windows, Mac OS, Linux, Unix, Citrix
Szett kiépítés:
 
Rendelkezésre állás: rendelhető
Akciós bérlet: 7 000 Ft/hó+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

A Konica Minolta új, színes A4-es multifunkciós berendezése a jó teljesítményt kimagasló értékekkel párosítja. Akár önállóan, akár központi eszközként ideálisan illeszkedik és tökéletesen passzol a különbözõ munkakörnyezetekhez is.

Nagyobb szervezetek a munkájuk túlnyomó részét többnyire központilag installált A3-as multifunkciós gépekre koncentrálják: ezeket csak kiegészítik a felhasználókhoz közel esõ, kisebb, önálló rendszerekkel.

A kisvállalkozásokat gyakorta tökéletesen kiszolgálja egyetlen központ, mely egy ilyen cég változatos igényeit kielégítheti.

Önállóan

A bizhub C25 attraktív és gyakran használt funkciókat ajánl, hogy a decentralizált munkacsoportokat kompakt, színes A4-es eszközként szolgálja ki. Csendes üzemeltetése és alacsony energiaigénye ideálissá teszi arra, hogy közvetlen környezetében dolgozzunk.

A bizhub C25 tökéletesen együttmûködik bármely hálózattal: diszkrécióval kezeli a bizalmas adatokat, így ideális kiegészítõje a már meglévõ A3 rendszereknek.

Adminisztrációs eszközeinek köszönhetõen minden eszköz központi kezelését lehetõvé teszi.

Központban

Mint központi kommunikációs rendszer a kisvállalkozások, kirendeltségek, boltok és hasonló szervezetek részére, a bizhub C25 teljes multifunkcionalitást hoz bármely környezetbe és kompakt méretével, egyszerû használhatóságával sikert arat.

Tökéletesen felszerelt egy kis csapat mindennapos kommunikációs igényeihez, a bizhub C25 színes és fekete-fehér nyomtatáskor egyaránt 24 lap/perc nyomtatási sebességre képes, miközben 100% duplex teljesítményt biztosít.

Kompakt felhasználói kényelem

Környezetkímélõ, kompakt méretû és kis súlyú: a bizhub C25 a tökéletes A4-es multifunkciós berendezés, amely mindig kézhez közel áll ugyan, de nem foglal sok helyet. Vonzó InfoLine formatervezésével, felhasználóbarát, billenthetõ és színes érintõképernyõjével tökéletesen illeszkedik a bizhub választék más termékei közé.

A bizhub C25 csendes üzemelésével együtt, a legmagasabb felhasználói komfortot és az abszolút kényelmet biztosítja bárkinek, bármely napi szintû irodai munkavégzéshez: függetlenül attól, hogy az nyomtatás, másolás, szkennelés, vagy faxolás A4-ben.

Produktív nyomtató és másoló

A max. 850 lapos papírkapacitása a bizhub C25-öt tökéletesen felszereltté teszi a mindennapos nyomtatási és másolási munkák könnyed és rugalmas elvégzésére. A médiák kezelése a bizhub C25 eseté-ben akár 210 g/m2 vastagságú papírig terjedhet.

Egy hagyományos papírtálca és egy kézitálca további egy, vagy két tálcával és egy praktikus asztallal kiegészítve kényelmes magasságba emeli a bizhub C25-öst. További lényeges kényelmi szolgáltatást garantál a PCL, PostScript és XPS támogatás.

Díjazott „My Tab” alkalmazása lehetõvé teszi a felhasználók számára a gyakran használt nyomtatási beállítások összegyûjtését és megjelenítését egyetlen fülön, egy felhasználóbarát menüben.

Hatékony szkenner és fax

A bizhub C25 biztosítja felhasználói számára a változatos szkennelési funciókat: e-mailre, FTP-re, SMB-re,USB-re és merevlemezre történõ szkennelés. A fájlformátumok lehetnek TIFF, JPEG, XPS és PDF, illetve kompakt és titkosított PDF is.

A bizhub C25 Super G3 fax funkciója az analóg és a PC fax képességeket egyaránt magában foglalja.

A PC fax többek által különösen fontosnak ítélt tulajdonság, hiszen a PC-rõl közvetlenül küldött fax megtakarítja az egyes dokumentumok külön nyomtatását és faxolását is!

Központi adminisztráció

PageScope Net Care Device Manager

PageScope Data Administrator

PageScope Account Manager

PageScope Enterprise Suite

CSRC Távfelügyelet

Proaktív és rendkívül rugalmas szerviztámogatás lehetséges a CSRC Távfelügyelettel. A Konica Minolta távfelügyeleti alkalmazása segít a bizhub C25 akadálymentes mûködésében, minimalizálva a fennakadásokat és maximalizálva a rendszer elérhetõségét. Minden fontos rendszerinformáció közvetlenül a Konica Minolta szervizbe fut egy automatizált folyamat segítségével, amely szükségtelenné teszi a felhasználói közbenjárást.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011