Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub C220 (Színes bérgép)
sebesség:
 22 lap/perc
max lapméret:
 A/6-A/3 teljes kifutó
nyomtatási felbontás:
 1800 x 600 dpi
garancia:
 1-5 év
memória:
 2 GB
processzor:
 1 GHz
HDD:
 250 GB
meghajtók:
 Windows, Mac OS, Linux, Unix, Citrix
Szett kiépítés:
 
Rendelkezésre állás: rendelhető
Akciós bérlet: 10 000 Ft/hó+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

A bizhub C220/C280/C360 a Konica Minolta innovatív triumvirátusának tagjai, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a mindennapos dokumentumkezelés során az irodák és munkacsoportok számára legyen szó pénzügyi, logisztikai vagy egyéb más olyan területekrõl, ahol a munkák nagy részét fekete-fehérben nyomtatják.

Mint multifunkciós berendezések, másolásra, nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra is egyaránt használhatók, rendkívül egyszerû kezelhetõséggel párosítva. Kompakt és stílusos kialakításuk
révén a nem nagy helyet igénylõ berendezések az iroda vonzó elemeként foglalnak helyet.

A bizhub C220/C280/C360 készülékek teljes mértékben megfelelnek a legutóbbi Energy Star és a német Blue Angel normáinak, mely elsõsorban csendes mûködésüknek és rendkívül alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetõ.

A multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, kiváló minõséget garantálnak fekete-fehérben és színesben egyaránt, mindamellett gazdaságosan üzemeltethetõk! 

  

Felhasználóazonosítás és költségkontroll 

A bizhub C220/C280/C360 átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetõen, egyszerûen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve. A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdõdik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely ( költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetõk. A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum elõállítási költségek. E funkció által részletes információk nyerhetõk a berendezé A számláló figyelési funkció által könnyen ellenõrizhetõk a színes nyomtatás költségei. Elõhívhatók az adatok, személyekre vagy osztályokra lebontva, max. 50 költséghelyet támogatva.

Rendkívül egyszerû kezelhetõség

A bizhub C220/C280/C360 multifunkciós készülékekkel egyszerûen és kényelmesen végezhetõek a mindennapi dokumentum elõállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintõképernyõs kijelzõ nemcsak dönthetõ, hanem forgatható is. A nyomtatási elõnézet funkció és a miniatûrök által lehetõség van a nyomtatás elõtti ellenõrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetõségeket. A kijelzõ logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyûzetnek köszönhetõen egyszerûbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerû kezelhetõséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelõi felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.

Termelékenység

A bizhub C220/C280/C360 termelékeny berendezések. Mindegyik készülék Emperon nyomtatásvezérlõvel van felszerelve, 1 GHz processzorral (667 MHz a bizhub C220 esetén), 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minõségû nyomatok készíthetõk. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlõnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerûen történik, ezáltal lehetõvé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.
Ezek az eszközök a másolási és nyomtatási funkciók és alkalmazások széles választékát kínálják annak érdekében, hogy könnyebbé tegyék mind a standard, mind a komplex dokumentumok nyomtatását, mint például a vízjel, az összemásolás vagy éppen az N-up alkalmazását. Duplex nyomtatás vagy másolás beállításával pedig tovább csökkenthetõk a költségek a kevesebb papír felhasználása által. Auto Colour kiválasztásával elkerülhetõ a felesleges színes nyomtatások és másolások, ahol fekete-fehér teljesen elegendõ. Ezekkel a kiemelkedõ tulajdonságokkal mindhárom készülék ideális olyan irodai környezetben, ahol legfõképp még mindig a fekete-fehérben nyomtatnak, és a színes alkalmazás kisebb gyakorisággal fordul elõ. Mindamellett az új berendezésekkel egyszerûen és gyorsan elvégezhetõek a nagyobb színes nyomtatási munkák. 

Hatékony szkennelés és faxolás

Az új berendezések kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkeznek, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerûvé de gyorssá (max. 70 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történõ direkt szkennelés, mellyel idõ spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetõvé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehetõ leggyorsabb módon.

Rugalmas papírkezelés

A bizhub C220/C280/C360 kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. A3+ és egyedi méretû papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 271 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 3 650 lapra bõvíthetõ. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.

Vonzó finishelési megoldások

Az új berendezések az irodai és ügyféligényeknek megfelelõen egyénre szabhatóak, számos lehetõség áll rendelkezésre a finiselési mûveletek elvégzésére, melyhez három finiselési eszközt kínál a Konica Minolta az új berendezésekhez: álló (floor-type) moduláris finisert, kompakt teljesen beépített finisert és munkaszeparátort. A álló (floor-type) finiser kimeneti papírkapacitása 3 200 lap, és moduláris kialakításának köszönhetõen számos befejezési mûvelet Média rugalmasság és finiselési megoldások elvégezhetõ. A többpozíciós tûzésen kívül lyukasztó egységgel felszerelhetõ a kimeneti eszközhöz. A kisfüzetkészítés, mint funkció lehetõvé teszi gerinctûzött és hajtogatott brosúrák, prospektusok (max. 60 oldal) automatizálását és készítését. Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tûzõs finisert. Valamint elérhetõ a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.

Alacsony TEC értékek

A bizhub C220/C280/C360 az osztályán belül az egyik legjobb TEC értékekkel rendelkeznek. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt átlagos irodai környezetet, használatot figyelembe véve. Az új rendszerek energiatakarékos üzemmódba gyorsabban térnek át valamint kevesebb energiát fogyasztanak alvó módban, mint az elõzõ modellek. Ezen tulajdonságok révén nemcsak környezetbarátnak mondhatóak ezek a berendezések , hanem segítséget nyújtanak az üzemeltetési költségek csökkentésében. Mindegyik modell megfelelt az Energy Star és a német Blue Angel elõírásainak.

Környezetbarát Simitri HD toner

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhetõ. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hõmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek elõállítása. Az apró és egyenletes méretû, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minõségû nyomatok érhetõk el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betûk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011