Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub 185 (fekete/fehér)
sebesség:
 18 lap/perc
max lapméret:
 A5-A3
nyomtatási felbontás:
 600 x 600 dpi
garancia:
 1-5 év
memória:
 32 MB
processzor:
 120 MHz
HDD:
 -
meghajtók:
 Windows
Szett kiépítés:
 
Rendelkezésre állás: rendelhető
Akciós ár: 99 000 Ft+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

A bizhub 185 erõs és megbízható fekete-fehér másoló a mindennapi feladatokra A3-as méretig, – de még ennél is több! Vonzó ára mellett a berendezés rendkívüli rugalmasságot kínál standard nyomtató és szkennelési funkcióiknak köszönhetõen és tökéletes eszköz kis irodák számára. 

Egyszerû és erõs másoló

A bizhub 185 rugalmasan és megbízhatóan elvégez minden másolási munkát 18 lap/perces sebességgel. Az elsõ másolat ideje 8 mp még A3- as eredeti méret esetén is - tökéletesen alkalmas diagrammok, újság részletek, könyvoldalak vagy magazinok lemásolására. A bizhub 185 egyértelmûen strukturált operációs kezelõpanelje egyszerûvé teszi a használatot. A zegyszerû operációs és felhasználói beállítások garantálják a berendezés hatékonyságát és termelékenységét. Az egyszerû üzembehelyezésnek köszönhetõen a felhasználók gyakorlatilag azonnal használhatják a berendezést. Új funkció a kártyamásolás, amely segítségével egyszerûen lemásolhatóak pl. személyi igazolvány, jogosítvány akár egy lapra is. A másolatok meggyõzõ minõségét biztosítja a Simitri HD polimerizált festék, amely a legapróbb részletekig visszaadja a másolt dokumentumot. A valódi elõnye ennek a tonernek, hogy nem hagy foltot, nem csíkoz, még akkor sem, ha a dokumentum nyirkossá válik. A festék megbízhatósága abban rejlik, hogy ellenáll a hajtások által elõforduló töredezésnek, ezáltal megnöveli a dokumentum használhatóságának idejét. A bizhub 184-ben a toner cseréje egyszerûen és gyorsan végrehajtható. 

Rugalmas nyomtatás és szkennelés

A bizhub 185 nem csak egy A3-as másoló, hanem szkenner és nyomtató is egyben. Így alkalmas nagyobb munkák elvégzésére, mint például: ajánlatok, számlák, árlisták, prospektusok és berendezés dokumentációk nyomtatására, szkennelésére. A rugalmas papír és a széles skálájú papírsúly kezelésnek köszönhetõen a berendezés képes sokféle média nyomtatására, mint például: vastag papír, vékony papír, újra papír stb. A fekete-fehér TWAIN szkennelés biztosítja a dokumentumok egyszerû archiválhatóságát, amely leginkább a kisirodák számára jelent elõnyt. Ezzel elkerülhetõ, hogy egy idõben több 100 fájl felhalmozódjon a berendezés memóriáját terhelve. A fontos dokumentumok, mint például a szerzõdések vagy számlák, könynyen szkennelhetõek és azonnal archiválhatóak, melynek köszönhetõen a késõbbiekben egyszerûen és gyorsan megtalálhatóak illetve nyomtathatóak, amennyiben szükséges. 

Költségmegtakarítás és környezetvédelem

A bizhub 185 az energiatakarékos mûködésének köszönhetõen tökéletes megoldás azok számára, akiknél a költség megtakarítás fontos szempont. Az olyan funkciók, mint a 2 az 1-re vagy 4 az 1-re és a kártyamásolás segít a papír és festék megtakarításban, azzal hogy két vagy annál is több eredetit helyez egy papírra. Az üzemkész és az energiatakarékos üzemmódban energia megtakarítást érhet el, továbbá garantálja az állandó rendelkezésre állást a gyors felfûtési idõnek köszönhetõen. A bizhub 185 biztosítja a hosszú élettartamot és a szakszerûséget. A Konica Minolta nagykapacitású festékének köszönhetõen nincs szükség sûrû cserére. Ugyanakkor a toner alacsony fi xálási hõmérséklete hozzájárul az energia megtakarításhoz és ezáltal költség megtakarításhoz is. A bizhub 185 alacsony teljesítményigénynek köszönhetõen megkapta az Energy Star tanúsítványt. 
A bizhub 185 a maga piacán könnyen vezetõ pozicíóba kerülhet. 

Környezetbarát Simitri HD toner

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhetõ. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hõmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek elõállítása. Az apró és egyenletes méretû, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minõségû nyomatok érhetõk el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betûk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011