Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub 283
sebesség:
 28 lap/perc
max lapméret:
 A5-A3
nyomtatási felbontás:
 1800 x 600 dpi
garancia:
 1-5 év
memória:
 2 GB
processzor:
 667 MHz
HDD:
 250 GB opció
meghajtók:
 Windows, Mac OS, Linux, Unix, Citrix
Szett kiépítés:
 
Rendelkezésre állás: rendelhető
Akciós bérlet: 12 000 Ft/hó+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

A Konica Minolta sokoldalú szoftver alkalmazásainak köszönhetõen a bizhub 223/283/363/423 ideális berendezés a dokumentumok digitalizálására és a munkafolyamatok elosztására, ezáltal idõmegtakarítást és költségcsökkentést eredményezve.

Professzionális fekete-fehér berendezések színes munkafolyamatokhoz

A színes dokumentumok nyomtatása, másolása és faxolása kevésbé lehet olyan fontos az irodai életben, mint a színes szkennelés. Az üzleti, banki, pénzügyi és biztosítási szektorban egyre nagyobb igény mutatkozik a színes szkennelés iránt. A Konica Minolta új berendezései teljes mértékben kielégítik a felhasználói igényeket sokoldalúságuknak, kezelhetõségüknek és rugalmasságuknak köszönhetõen.

A gyors és hatékony színes szkennelési funkció által a bizhub 223/283/363/423 könnyen integrálható bármilyen munkafolyamatba. A max. 22/28/36/42 lap/perces fekete-fehér sebesség révén garantálják a munkák, így a nyomatok és másolatok gyors elkészítését. Ezen A3-as berendezések képesek ellátni egy iroda kommunikációs folyamatait, a nyomtatást, a másolást, a faxolást és a szkennelést is beleértve.

  

Gyors színes és fekete-fehér szkennelés

A bizhub 223, 283, 363 és 423 tökéletes berendezések, legyen szó színes szkennelésrõl, vagy fekete-fehér nyomtatásról, másolásról. Szkennerként is max. A3-as méretig kiválthatják az asztali A4-es szkennereket. Mind a négy bizhub berendezés szkennelési sebessége 70 lap/perc színesben és fekete-fehérben egyaránt. Szkennelési funkciók: email címre szkennelés, FTP, SMB, Box-ba szkennelés (mervlemez szükséges), USB szkennelés és TWAIN szkennelés. Fájl formátumok: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, XPS és kompakt XPS. 

Dokumentum archiválás

A modern irodai kommunikáció nélkülözhetetlen funkciói közé tartozik a dokumentumok digitalizálása és indexelése, a karakterfelismerés, valamint a speciális formátumokra történõ átalakítás. A bizhub 423 sorozat optimális lehet olyan irodában, ahol átfogó és kiterjedt dokumentum kezelésre és archiválásra van szükség. A dokumentum arhiválása kezdõdhet közvetlenül a berendezés kijelzõjénél, amelyen az összes szükséges információ megjelenik pl. a dokumentum típusa, mérete, egyéb információk (idõpont, dátum). Továbbá, a szolgáltatók opciós szoftver kínálatukkal garantálják a hozzáférést a legtöbb háttér alkalmazáshoz, beleértve a Document Management Systems, az Enterprise Content Management Systems, MicrosoftŸ SharePoint stb. 

Média kezelés és befejezési funkciókA bizhub 223/283/363/423 A6-A3 méretû és 64-210 g/m2 súlyú papírt képesek kezelni. A berendezések standard papírkapacitása 1 150 lap, maximálisan 3 650 lappá bõvíthetõ. A bizhub 223/283/363/423 számos befejezési mûveletet kínálnak a felhasználó számára például a: tûzés, lyukasztás, füzet készítés...

Teljes kompatibilitás

A bizhub 223/283/363/423-ban akárcsak a többi bizhub multifunkciós berendezésben Emperon™ nyomtatásvezérlõ van, amely biztosítja az egyszerû integrációt a hálózatba és garantálja a kompatibilitást a felhasználói környezettel. A standard PCL, PostScript3, PDF és XPS támogatással az Emperon™ maximális kompatibilitást biztosít a CITRIX, Windows meghajtókkal, WHQL tanusítvány alapján is. A bizhub 223/283/363/423 rendelkezik SAP tanusítvánnyal. A felhasználókat szolgálja az egyszerû üzembehelyezés, a megbízható technológia és az SAP felhasználó támogatás.

Kiterjesztett biztonság

A Konica Minolta bizhub 223/283/363/423 megkapta az ISO 15408 EAL3 tanusítványt. A nemzetközi szabványoknak megfelelõ biztonsági tanusítvány garantálja a Konica Minolta eszközök biztonsági megfelelõsségét. Mind a négy berendezés alkalmas a biztonsági hálózathoz való kapcsolódásra, felhasználó azonosítással IEEE 802.1x, IPsec titkosítással garantálja a biztonságos hálózati kommunikációt, és a merevlemez titkosítást, amely megvédi a dokumentumokat az illetéktelen hozzáférésektõl. 

Felhasználóbarát mûködés

A rendkivül alacsony zajszintnek és a csendes mükõdésnek köszönhetõen a bizhub 223/283/363/423 idelális munkatárs még azokban az irodákban is ahol egymás mellett illetve osztatlan közös helységekben végzik a munkát. A felhasználói kényelmet növeli a számos új funkció, mint például az animált, és felhasználói útmutatás (help). Az opciós billentyûzet az egyszerû és gyors felhasználást segíti elõ. A “MyTab” nyomtatásvezérlõ garantálja az egyszerû használatot, miközben lehetõséget biztosít a felhasználóknak, hogy a gyakran használt beállításaikat elmenthessék. A bizhub 423-as széria az egyszerû és könnyû kezelhetõsége miatt nem igényel nagyobb oktatást. 

Környezettudatosság

A bizhub 223/283/363/423 az energiatakarékos képességeinek köszönhetõen elnyerte az Energy Star és a német Blue Angel tanusítványt. A bizhub 2223/283/363/423 az osztályán belül az egyik legjobb TEC értékekkel rendelkezik. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt átlagos irodai környezetet, használatot figyelembe véve. Ezek a berendezések pl. egy opciós installált finisher esetén is kevés energiát fogyasztanak. Ezen tulajdonságok révén nemcsak környezetbarátnak mondhatóak, hanem segítséget nyújtanak az üzemeltetési költségek csökkentésében is. 

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhetõ. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hõmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri+ HD toner elõállítási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonereké. Az apró és egyenletes méretû, viasztartalmú részecskékkel borotvaéles vonalak, kristálytiszta betûk, élénk színek, nyomat, illetve színtartósság érhetõ el, mindez környezetbarát módon.

A bizhub 223/283/363/423 széria az energiatakarékos és alvó módban jelentõsen elsõsegíti az energiafelhasználás csökkentését. A rendszer mindkét módból automatikusan felébred, amint a kezelõi panelhez érnek, illetve nyomtatási munka érkezik. Beérkezõ faxok esetén a berendezés nem ébred fel automatikusan, de elraktározza a biztonsági memóriába a dokumentumot, amíg az eszköz nem indul újra egy másik folyamat miatt. 

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011