Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub 215 szett
sebesség:
 21 lap/perc
max lapméret:
 A5-A3
nyomtatási felbontás:
 600 x 600 dpi
garancia:
 5 év
memória:
 128 MB
processzor:
 120 MHz
HDD:
 -
meghajtók:
 Windows
Szett kiépítés:
 
Rendelkezésre állás: rendelhető
Akciós bérlet: 6 440 Ft/hó+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

Konica Minolta Bizhub 215 Termékleírás

A Konica Minolta megfelelõ megoldást kínál az irodában felmerülõ igényekre, eleget téve a berendezésekkel kapcsolatos professzionális követelményeknek. A bizhub 215 tökéletesen ellátja a mindennapi irodai munkákat, így idõmegtakarítás érhetõ el a felhasználók számára. A bizhub 215 21 lap/perces másolási/nyomtatási sebességgel, színes szkenneléssel és faxolással* A4-A3-as méretben, igazi multifunkciós fekete-fehér irodai rendszer. Kis helyigényének köszönhetõen a kompakt bizhub 215 akár egy zsúfolt irodában is könnyedén elfér. Egyszerûen, minden, amire egy irodában szükség van.

 

Rugalmas médiakezelési folyamatok

A bizhub 215 tökéletesen megtestesíti az irodában az azonnal használható MFP-t. Rugalmas papírkezelésének és 1 350 lapra bõvíthetõ papírkapacitásának köszönhetõen minimalizálja a papír elfogyás miatti megszakítások gyakoriságát. További rugalmasságot garantál, hogy maximálisan 5 különbözõ papírkazetta áll rendelkezésre, amelyekbe különbözõ médiatípusokat használhatunk pl. normál papír, vastag papírt 157g/m2-ig, valamint a speciális médiákat pl. boríték. Ezen tulajdonságok a termelékenység, és a hatékonyság növekedését segítik elõ. 
A mindennapi irodai életben a legelterjedtebben használt papírméret az A4-es, de elõfordul, hogy A3-as papírra van szükség, pl. nagyobb táblázatok, folyamatábrák nyomtatásánál, vagy könyvek, magazinok másolásánál. A bizhub 215 alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, nem pedig fordítva!
Könnyedén lehet egyoldalas valamint kétoldalas* dokumentumokat nyomtatni a bizhub 215-el. Az archiválás és a duplex nyomtatás papír és költség megtakarítást eredményez amellett, hogy elõsegíti a környezet védelmét.

Szkennelés a bizhub 215 erõssége 

Az irodai életben az archív dokumentumok száma folyamatosan növekszik. A helymegtakarítás és a felesleges nyomtatások elkerülése érdekében sokkal egyszerûbb és praktikusabb az dokumentumok elektronikus tárolása. A legtöbb modern alkalmazáshoz pl. megosztáshoz, amúgy is elkerülhetetlen a dokumentumok digitalizálása. A dokumentumok visszakeresése is sokkal gyorsabb és egyszerûbb az elektronikus keresõk segítségével. A bizhub 215 opcionálisan felszerelhetõ egy duplex automatikus eredeti lapadagolóval*. Az ADF lehetõvé teszi 46 oldal/perc szkennelési sebességet és automatikusan feldolgozza a kétoldalas dokumentumokat. Ez valós idõmegtakarítást eredményez, hiszen így a felhasználónak nem kell az MFP elõtt állnia. 
Bizonyos dokumentumok esetén a fekete-fehér szkennelés nem elegendõ, így a bizhub 215 esetén standard a színes szkennelés. A felhasználó például beszkennel egy színes fotót a saját PC-re és így az elektronikus dokumentumot akár JPG, TIFF vagy PDF formátumba már továbbíthatja is. Alternatív megoldásként lehetõség van a dokumentumokat közvetlenül az MFP-rõl egy meghatározott email címre, a címjegyzékbõl vagy hálózaton keresztüli továbbítására, ellenõrzésére. 
A bizhub 215 másik fontos funkciója az USB-re szkennelés, amely növeli a felhasználói kényelmet és a rugalmasságot: a dokumentumok vagy prezentációk pl. egy meeting vagy üzleti út elõtt akár az utolsó pillanatban is könnyedén lementhetõek egy USB pendrive segítségével a PC használata nélkül. A felhasználó, ezáltal idõt takarít meg.

Költségmegtakarítás és környezetvédelem

A standard PageScope Netcare Device Manager garantálja a megbízható és kényelmes eszközkezelést pl.: számlálóállás leolvasás, és a rendszer állapota a hálózatra csatlakoztatott MFP-rõl - az adminisztrátor egy gomb megnyomásával könnyedén tudja frissíteni az adatokat. Minimális ráfordítással ez a funkció biztosítja az eszköz azonnali állapot frissítését és a teljes ellenõrzését. 
A CSRC távfelügyeleti rendszerünkkel biztosítjuk, hogy az eszközök mindig rendeltetésszerûen és megbízhatóan mûködjenek, ezáltal elérve a folyamatos rendelkezésre állást. A rendszer segítségével napi 24 órás készenlétnek köszönhetõen, mindig pontos diagnózist kapunk a gép állapotáról. Az automatikus toner rendelésnek köszönhetõen nem fordul elõ, hogy berendezése üres tonerrel álljon, mivel a rendszernek köszönhetõen elõre értesülünk az aktuális állapotról. Mindezen felül a berendezés képes saját magának megrendelni az automatikus javítást és karbantartást. Bejelentés esetén egyedülálló mobiltechnikusi rendszerünknek köszönhetõen pedig a legközelebbi szakképzett technikusunk megy ki Önhöz, így biztosítva a leghamarabb történõ kiszállást, ezzel is csökkentve a leállási idõt. Végül, de nem utolsó sorban nincs szüksége a számláló állás leolvasására sem, a rendszer megteszi Ön helyett. Összességében a CSRC-vel nemcsak a berendezések megbízhatósága növekszik, hanem biztosítjuk a nyomtatás folyamatosságát, és mentesítjük az adminisztrációs feladatok alól. 
A bizhub 215 esetén lehetõség van 50 felhasználói fi ók beállítására, amely egyszerû eszközökkel megbízhatóan korlátozza rendszerhez való hozzáférést. Ez a funkció biztosítja a nyomtatási/másolási költségek ellenõrzését, és a rendszergazda számára a valós idejû nyomon követést.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011