Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Kattintson a további képekért
Konica Minolta bizhub C224e szett
sebesség:
 22 lap/perc
max lapméret:
 SRA3
nyomtatási felbontás:
 1200 x 1200 dpi
garancia:
 5 év
memória:
 2 GB
processzor:
 800 MHz
HDD:
 250 GB
meghajtók:
 Windows, Linux, Unix, Machintos OS X, Citrix
Szett kiépítés:
 C224e + Lapadagoló + Gépasztal
Rendelkezésre állás: raktáron
Akciós bérlet: 16 990 Ft/hó+Áfa
Termék leírás
Bemutató
Műszaki tulajdonságok
Kiegészítők
Letöltések

Konica Minolta Bizhub C224e Termékleírás

  • Másolási/nyomtatási sebesség: A4: 22 lap/perc; A3: 14 lap/perc (fekete-fehér/színes)
  • Standard Emperon™ nyomtatás vezérlõ PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatással
  • Papír kapacitás 500 + 500 lap és 150 lap a kézi lapadagolóból
  • Papírméret: A6-A3; SRA3, egyedi papírméretek, banner papír max. 1 200x297 mm
  • 2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard Gigabit Ethernet
  • 9 hüvelykes színes multitouch érintõkijelzõ
  • Duálszken lapadagoló: kétoldalas dokumentumok szkennelése 160 kép/perc sebességgel
  • Kiegészítõk széles variálhatósága

Funkcionalitás

  

Felhasználóazonosítás és költségkontroll 

A bizhub C2224e átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetõen, egyszerûen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve. A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdõdik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely (költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetõk. A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum elõállítási költségek. E funkció által részletes információk nyerhetõk a berendezé A számláló figyelési funkció által könnyen ellenõrizhetõk a színes nyomtatás költségei. Elõhívhatók az adatok, személyekre vagy osztályokra lebontva, max. 50 költséghelyet támogatva.

Rendkívül egyszerû kezelhetõség

A bizhub C224e multifunkciós készülékekkel egyszerûen és kényelmesen végezhetõek a mindennapi dokumentum elõállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintõképernyõs kijelzõ nemcsak dönthetõ, hanem forgatható is. A nyomtatási elõnézet funkció és a miniatûrök által lehetõség van a nyomtatás elõtti ellenõrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetõségeket. A kijelzõ logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyûzetnek köszönhetõen egyszerûbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerû kezelhetõséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelõi felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.

Termelékenység

A bizhub C224e termelékeny berendezés. A készülék Emperon nyomtatásvezérlõvel van felszerelve, 800 MHz processzorral, 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minõségû nyomatok készíthetõk. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlõnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerûen történik, ezáltal lehetõvé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.

Hatékony szkennelés és faxolás

A bizhub C224e kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkezik, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerûvé de gyorssá (max. 160 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történõ direkt szkennelés, mellyel idõ spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetõvé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehetõ leggyorsabb módon.

Rugalmas papírkezelés

A bizhub C224e kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. SRA3+ és egyedi méretû papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 300 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 6 650 lapra bõvíthetõ. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.

Finishelési opciók

A bizhub C224e-nél számos lehetõség áll rendelkezésre a finiselési mûveletek elvégzésére. Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tûzõs finisert. Valamint elérhetõ a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.

Környezetbarát Simitri HD toner

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhetõ. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hõmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek elõállítása. Az apró és egyenletes méretû, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minõségû nyomatok érhetõk el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betûk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011