Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Jó tudni!
Lecsupaszított ár

A felhasználók többsége nem tudja, hogy a másológép gyártók úgynevezett kezdőkészlet nélkül hozzák forgalomba termékeiket. Ez a kezdőkészlet az esetek jelentős részében a festéket tartalmazza. Ez már egy kisebb gépnél is több ezer Ft, de egy közepes gépnél már 30-40 ezer Ft is lehet.
Ezt használja ki sok kereskedő. Az eladási ár nem tartalmazza a kezdőkészlet árát, azt külön kell megvásárolni. Ezzel Önt több ezer forinttal becsapják!

A TELARM BT. minden esetben feltünteti a kezdőkészlet árát.

Doboz értékesítés

Egy fénymásoló beüzemelése szakértelmet igényel. A gyártók a biztonságos szállítás érdekében bizonyos alkatrészeket nem helyeznek el a gépben, azokat a beüzemeléskor a szerviztechnikus illeszti a helyére. Ezt követően bizonyos beüzemelési és tesztfolyamatok elvégzése után lehet elkezdeni a munkát a fénymásolóval.
Sok cég az olcsó ár érdekében ennek a munkafolyamatnak a költségét nem építi be a multifunkciós eszköz árába. Azt külön számlázza ki. Ez másolótípustól függően 5-20 ezer Ft is lehet.

A TELARM BT. árai, minden esetben tartalmazzák az üzembe helyezés díját.

Alapfunkciók extra árért

A mai modern másológépek nemcsak másolni, hanem nyomtatni, szkennelni, esetenként faxolni is tudnak. Sok forgalmazó ezen funkciók telepítésének díját nem építi be a másológépek árába.
Egy fénymásoló hálózati telepítése informatikusi bérrel számolva akár 15-20 ezer Ft is lehet óránként.

A TELARM BT. minden esetben díjmentesen feltelepíti a nyomtatási és szkennelési funkciót és beüzemeli a faxot.

Kiszállítási díj

Sok cég a megvásárolt fénymásolót külön díjtétel ellenében szállítja a beüzemelés helyére. Ez ismét több ezer Ft többlet kiadást jelent Önnek.

A TELARM BT. a megvásárolt fénymásolókat, minden esetben díjmentesen szállítja üzemeltetési helyére, Jász-Nagykun-Szolnok megye területén.

Használt fénymásoló értékesítése új eszközként

Megdöbbentő, de találkoztunk már olyan ügyféllel, akinek az egyik forgalmazó újként adott el, egy 5 éve nem gyártott fénymásolót. Sok forgalmazó kihasználja, ha látja, hogy a leendő vevő nem tájékozódott kellőképpen. Így nem ritka, hogy több tíz, vagy százezer Ft-tal károsítják meg a vásárlót.
A TELARM BT. minden esetben teljesen új, garanciális gépet szállít az ügyfelek részére.

AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011