Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ
A Konica Minolta negyedszerre is elnyerte a BLI A3 MFP Line of the Year díját
2014.09.14.

Kattintson a további képekért

A Konica Minolta negyedszerre is elnyerte a BLI A3 MFP Line of the Year díját

Nem is kezdõdhetne jobban a 2014-es év a Konica Minolta számára, mint a BLI “A3 MFP Line of the Year” díjának negyedjére való elnyerésével. Erre még nem volt példa a BLI történetében. A BLI (Buyers Lab), széles és szigorú kritériumrendszer alapján minden évben elismerésben részesíti a legjobb termékek gyártóit. A Konica Minolta minden téren meggyõzte a zsûrit: megbízhatóság, képminõség, használhatóság, hatékonyság. Az A3-as multifunkciós termékcsaládon felül a Konica Minolta négy további készüléke is díjat nyert. A BLI “Pick of the Year” díjat a bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e, valamint a bizhub 4700P, a közepes méretû munkacsoportoknak szánt fekete-fehér nyomtató is megkapta.

”Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy negyedszerre nyerhettük el az év A3-as multifunkciós sorozatának járó díjat. Büszkék vagyunk erre a díjra, mely megerõsíti azon törekvésünket, hogy továbbra is kimagasló színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink változatos igényeit. Új, magas minõségû termékek kifejlesztésével, valamint professzionális szoftvereinkkel és szolgáltatásainkkal biztosítjuk ügyfeleinknek munkafolyamataik fejlõdését.” – mondta Olaf Lorenz, a Konica Minolta Business Solutions Europe nemzetközi marketing osztályának vezetõje. „Önmagáért beszél az a tény, hogy a vállalat egy ilyen elismerésben részesül, ráadásul az egymást követõ negyedik évben: a Konica Minolta az ügyfélközpontúságáról és partnerei problémáinak és igényeinek megértésérõl híres.”

A díj elbírálásánál fontos kritérium volt a vállalatok azon képessége, hogyan tudnak széles vevõkört kiszolgálni minõségi termékekkel. „A Konica Minoltára jellemzõ a következetesség” – mondta George Mikolay, a Buyers Lab A3-as másoló/multifunkciós berendezésekért felelõs termékmenedzsere. A Konica Minolta minden gépére – legyen az bármilyen sebességû és típusú – jellemzõ a megbízhatóság, a könnyû használhatóság és a nagyszerû képminõség.” Daria Hoffman, a BLI fõszerkesztõje kiemelte: „Nem volt még példa arra, hogy valaki egymás után négyszer nyerte volna el a „Line of the Year” díjunkat. Az, hogy a Konica Minolta minden évben sikeresen helytáll, azt mutatja, hogy folyamatosan fenntartják az A3-as sorozatuk minõségét.”

A vásárlók számára a megbízhatóság bizonyult a legfontosabb értéknek. A Konica Minolta jelenlegi A3-as berendezéseinél több mint 1,5 millió megfelelõen végrehajtott feladatot regisztráltak a BLI laboratóriumában. „Ami azt illeti – mondta Mikolay – átlagos havi felhasználás mellett öt Konica Minolta készülék elhasználása után tapasztalhatnánk papírelakadást.”

A bizhub C364e, a bizhub C454e, a bizhub 554e és a bizhub 4700P modellek is elnyerték a BLI „Pick of the Year” díjat a 31-40 lap/perces, 41-50 lap/perces, illetve az 51-60 lap/perces kategóriákban. A múlt évi nyertesekhez (bizhub C364, a bizhub C454 és a bizhub C554) hasonlóan a Konica Minolta letesztelt termékei a megbízhatósággal és a teljes nyomtatási folyamat alatt nyújtott minõséggel gyõzik meg a felhasználókat. A vállalat készülékeire jellemzõ multi-touch érintõkijelzõnek és a testreszabható kezelési felületnek köszönhetõen a berendezések hasonlóan mûködtethetõk, mint az okostelefonok vagy táblagépek. A megnövelt hatékonyság és teljesítmény mellett a bizhub C364e, a bizhub C454e és a bizhub 554e továbbfejlesztett szkennelési funkciókkal is rendelkezik, mellyel közvetlenül Word- és Excel formátumú fájlokba menthetjük el dokumentumainkat a tetszõlegesen kiválasztott célhelyeken. Különösen a bizhub C364e és a bizhub 554e nyûgözte le a zsûritagokat.

A „Pick of the Year” díjazott bizhub C364e és bizhub C454e készülékeken felül a Konica Minolta jelenleg forgalomban lévõ színes A3-as termékpalettájának része a bizhub C224e, a bizhub C284e, a bizhub C554e, valamint a bizhub C654e és a bizhub C754e. A fekete-fehér A3-as modellek között pedig a „Pick of the Year” díjazott bizhub 554e-t, továbbá a bizhub 364e, bizhub 215, bizhub 224e, bizhub 284e, bizhub 454e, bizhub 654e, valamint a bizhub 754e készülékeket találjuk.

A Konica Minolta díjnyertes digitális nyomdaipari berendezései, a bizhub PRESS C7000 („PRO Award” 2013) és a bizhub PRESS 1250/1250P („PRO Award” 2014) tovább szélesítik a Konica Minolta professzionális termékpalettáját. 

BLI Summer 2014 Pick díjakat nyert a Konica Minolta multifunkciós berendezéseivel és mobil nyomtatási megoldásával
2014.08.05

BLI Summer 2014 Pick díjakat nyert a Konica Minolta multifunkciós berendezéseivel és mobil nyomtatási megoldásával

A Konica Minolta elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) Summer 2014 Pick díját a bizhub 754e, bizhub 654e, bizhub 554e A3-as, a bizhub 4750 és bizhub 4050 A4-es fekete-fehér berendezéseivel, valamint a PageScope Mobile alkalmazásával. A Buyers Laboratory egy független vállalat, mely irodatechnikai berendezéseket és megoldásokat osztályoz szigorú szabályrendszerben rögzített kritériumok alapján. A BLI Pick díjak évente kétszer kerülnek kiosztásra.

„Idén januárban a Konica Minolta negyedszerre nyerte el a 2014 A3 MFP Line of the Year díját. Most pedig ismét egy fontos BLI díjjal jutalmaztak minket. Ez bizonyítja a Konica Minolta ügyfélközpontúságát és elkötelezettségét a felhasználóbarát technológiák mellett.” – mondta Olaf Lorenz, a Konica Minolta Business Solutions Europe Nemzetközi Marketing Osztályának vezetõje.

A Konica Minolta több területen is meggyõzte a zsûrit: megbízhatóság, képminõség, használhatóság és termelékenység. A bizhub 754e, bizhub 654e és bizhub 454e fekete-fehér multifunkciós berendezések a kiváló nyomatminõségük mellett a sebességükkel és üzembiztos mûködésükkel is sikert arattak. Ráadásul a berendezések könnyen kezelhetõ, okostelefonokhoz és táblagépekhez hasonló intuitív érintõkijelzõje is lenyûgözte a zsûritagokat, ahogy a nyomtató illesztõprogram MyTab funkciója is, mellyel a felhasználók az eszközök fõbb beállításait a számítógépükön is elvégezhetik.

A bizhub 4750 és bizhub 4050 a megbízhatóságukért, a kitûnõ képminõségükért, valamint az intuitív kezelõfelületük miatt kerültek díjazásra. Az INFO-Palette Design kialakítást követve a standard Open API alkalmazásprogramozási interfész minden fejlesztõ számára lehetõséget biztosít a berendezéseken használható alkalmazások és egyedi kezelõfelületek létrehozására.

A PageScope Mobile alkalmazás elérhetõ iOS és Androidon platformokon: az okostelefonokon és táblagépeken használható megoldás sokrétû nyomtatási és szkennelési funkcióival, valamint kiemelkedõ biztonságával gyõzte meg a BLI zsûrijét.

Új mérföldk? a digitális nyomdaiparban: bizhub PRESS 2250P
2014.06.30

Új mérföldkõ a digitális nyomdaiparban: bizhub PRESS 2250P

2012-ben a bizhub PRESS 1250P hatalmas sikerre tett szert. Amellett, hogy lenyûgözte az ügyfeleket, elnyerte a Buyers Laboratory „2014 PRO” díját, valamint ez volt az egyetlen modell, mely öt csillagot kapott a termelékenységéért. Számos érv szól a bizhub PRESS 1250P-bõl továbbfejlesztett bizhub PRESS 2250P mellett: magas fokú termelékenység, kifinomult médiakezelés, kitûnõ technológiák és sokrétû finishelési lehetõségek növelik az olyan vállalatok – így például a kommunikációs szolgáltatók, adatközpontok és központi sokszorosító irodák – teljesítményét, melyeknek kiemelten fontos a termelékenység és a gyors munkavégzés.

Nagyobb produktivitás

A dupla nyomómûves technológiával 250 A4-es egyoldalas és 132 SRA3-as kép/perces kétoldalas nyomtatási sebesség érhetõ el. A berendezés kimeneti sebessége nem csak növeli a produktivitást, hanem jelentõs versenyelõnyt is nyújt. 

Sokrétû médiakezelés

Az új duplex nyomómû a legfejlettebb technológiákkal felszerelkezve növeli a produktivitást a lehetõ legkifinomultabb médiakezelés mellett. A bizhub PRESS 2250P vákuumos papírtovábbítással mûködik és 18 000 lapos papírkapacitással rendelkezik. 40-350 g/m2papírsúlyt képes kezelni mind egy-, mind kétoldalas nyomtatásnál. Ezt a berendezést a vastag és fényes bevonatú papírok pontos és stabil továbbítása különbözteti meg a versenytársaitól. A kimeneti görgõ szétválasztó mechanizmusának köszönhetõen pontosabb képpozícionálás érhetõ el. A vákuumos lapbehúzás erõssége az adott papírtípushoz igazodik, valamint a papírbehúzás pontossága is megnõtt a korábbi modellhez képest az egyes tálcák középre igazító funkciójának köszönhetõen. Mindemellett az új duplex nyomómû papír bemeneti tálcáját nyomtatás közben is után lehet tölteni, így nem kell megszakítani a teljes folyamatot.

Továbbfejlesztett technológiák

A bizhub PRESS 2250P a legújabb technológiákat használva professzionális mûködést biztosít és kimeneti teljesítményének köszönhetõen értékes idõt takarít meg az ügyfelek számára. Az egymástól független elõ- és hátoldali pozícionálás és a torzításjavítás funkció biztosítja a pontos duplex papírregisztrációt. A lapok elõ- és hátoldalán lévõ képpozícionálás az egyik legfontosabb funkciója az új TD-501-es tandem papírátvezetõ egységnek. Az automatikus képdenzitás-javítás tovább növeli a nyomtatás minõségét: az RU-509-es papírsimító egységben helyett kapott egy IDC szenzor, mely biztosítja a stabil denzitást mind a fõ, mind a melléknyomómûben. Az opcionális HM-102-es nedvesítõ egység bármely konfigurációba integrálható a statikus elektromosság semlegesítése és a kinyomtatott oldalak lehûtése érdekében. Ez nagyon fontos a nagy munkaigényû környezetekben, például könyvnyomtatásnál. Sõt, a nyomatok fekete szintjének denzitása külön szabályozható mindkét nyomómûnél.

Sokrétû finishelés

Irkafüzet készítés, automatikus ragasztókötés, hajtogatás és lyukasztás, automata spirálozás és 15 000 íves kirakási kapacitás. Ez csak néhány a bizhub PRESS 2250P által kínált finishelési lehetõségek közül. A számos finishelési opció által kínált rugalmasság révén a nyomtatás és a finishelés egy lépésben elvégezhetõ, kézi beavatkozás nélkül. A bizhub PRESS 2250P által kínált egylépéses nyomdai feladatok megkönnyítik a géptermi feladatokat és az optimalizált költségtervezés összeállítását is. 

„A bizhub PRESS 2250P dupla nyomómûves technológiája tökéletes összhangban van jelmondatunkkal, miszerint „amit lehet, ne halaszd holnapra”, hiszen kétszer olyan gyorsan nyomtat, mint a bizhub PRESS 1250P, ezzel drámai mértékben növeli a produktivitást” – mondta Ines Wennemann, termékmenedzser, Nemzetközi Marketing Osztály, Digitális nyomdai rendszerek.


AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011