Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/web/szinesmasolok.hu/html/Connections/database.php on line 9
Színesmásolók.hu
Fénymásolók
Nyomtatók
Nyomdai rendszerek
Használt gépek
AKCIÓ

Rólunk
Cégünk, 1996. január 15-óta működik a Konica Minolta nyomtatók, fénymásolók és multifunkciós berendezések hivatalos márkakereskedője és szervizeként.
A társaság fő tevékenysége irodagép forgalmazás, javítás.

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az irodatechnikai eszközök értékesítése és szerviz ellátása területén. Az eltelt idő alatt termékeink és szolgáltatásaink széleskörű skálájával igyekeztünk Partnereink igényeit kielégíteni.
Az irodatechnikai berendezések üzemeltetéséhez szükséges kellékanyagokat, alkatrészeket és másolópapírt folyamatosan biztosítjuk ügyfeleink részére.

Partnereink igénye alapján, eseti bejelentés alapján vagy szervizszolgáltatási szerződés keretében szolgáltatjuk a berendezések szervizelését.

Eseti javítás szervizszolgáltatás 
Eseti javítás a berendezés telepítési helyén történik. A berendezések javítását helyszínen kiszállási díj ellenében  javítjuk.
A javítás költsége a kiszállási díjból, a munkadíjból és a beépített anyagárból tevődik össze.

Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés

A szerződés időtartama alatt a megrendelőnek (a másolópapíron és a tűzőkapcson kívül) valamennyi felmerülő költségét tartalmazza, így a karbantartást, a kellékanyagok árát, a kopó alkatrészek árát, a kiszállások költségeit és a javítások munkadíjait.
Az üzemeltetési díj elszámolása mindig utólagosan a ténylegesen elkészített nyomatok, másolatok darabszáma alapján történik.

Előnyök:

  • Éves szinten pontos, tervezhető költségek
  • A hibabejelentést követően legfeljebb 8 munkaórán belüli kiszállást és javítást, kellékanyag ellátást vállalunk és amennyiben azonnal nem javítható a készülék, cseregépet biztosítunk a javítás idejére
  • Jelentős megtakarítás az eseti kiszállás során alkalmazott díjakhoz képest
  • Kényelmes és egyszerű, mert havonta egy alkalommal történik az elszámolás
  • Szerződéssel rendelkező partnerek gépének számláló állását, számítógépes nyilvántartásunk segítségével folyamatosan figyelemmel kísérjük, szükség esetén javaslatot teszünk a gép, géppark cseréjére illetve belső átcsoportosítására
AKCIÓK
Fénymásolók
   Színes fénymásolók
   Fekete- fehér fénymásolók
Nyomtatók
   Színes nyomtatók
   Fekete- fehér nyomtatók
Nyomdai Gépek
   Színes nyomdai gépek
   Fekete- fehér nyomdai gépek
Használt gépek
   Színes használt gépek
   Fekete- fehér használt gépek
Termékeink     Jó tudni     Hírek     Rólunk     Finanszírozás     Kapcsolat     
SZINESMASOLOK.HU 2011